Grup Pons aposta per les dues rodes

Després d’oferir a la demarcació de Tarragona la possibilitat de gaudir d’una marca mítica com Harley Davidson, el grup Pons amplia la seva oferta de motocicletes amb dues marques de prestigi com Norton i Benelli

Text Ramon Ortiz, Fotos Pierre Grubius

Els aficionats tarragonins a les dues rodes estan d’enhorabona, amb l’arribada de dues marques tan carismàtiques com Benelli i Norton. La passió pura defineix l’essència de les motos italianes. Benelli és una de les firmes amb més història del sector i el proper any arriba al seu centenari. Va arribar a conquerir multitud de triomfs esportius, fins i tot al campionat del món de velocitat. L’any 2005 va passar a formar part del grup xinès Qianjiang, fent un canvi de xip i iniciant una nova i prometedora etapa. Actualment disposa d’una nova gamma destinada principalment als clients que disposen del carnet A2, amb motocicletes des de 125 fins a 750 cc.

Grup Pons ofereix ara una completa oferta de motocicletes formada per les marques Harley Davidson, Benelli i Norton

Per la seva banda, Norton ha estat històricament una marca de motos Premium. Amb un ADN britànic al cent per cent, les seves motocicletes estan construïdes de forma artesanal. Fundada l’any 1898, la seva atractiva imatge i la qualitat de producte són les seves senyes d’identitat principals i ara es treballa en un nou model de 650 cc que oferirà un preu força competitiu.

Activitats i serveis

Per tal d’oferir el millor assessorament als seus clients i amics, Pons disposa dels espais necessaris per conèixer les seves novetats: Benelli Motoroc Tarraco i Norton Joamotor Tarraco, tots dos ubicats al carrer Carabia, 10, de Tarragona.

Els serveis derivats de les noves marques van molt mes enllà de la venda de motocicletes. L’experimentat pilot tarragoní Artur Aragonès, amb una extensa experiència al món de la competició, és una de les novetats de l’equip per tal de posar en marxa diverses activitats com cursos de conducció, sortides de cap de setmana, viatges en moto i, una vegada a l’any, fer una expedició al Marroc.

Un altre dels projectes del grup Pons, que veurà la llum l’any 2019, és la posada en marxa d’un departament de lloguer de motos, tant de Harley Davidson com de Benelli. En aquest cas, l’objectiu es permetre als apassionats de les dues rodes viure l’experiència de conduir les novetats d’aquestes marques.