Autoxandri renova les instal·lacions a Reus

Autoxandri, concessionari oficial de Renault i Dacia a Reus i Tarragona, renova instal·lacions a la capital del Baix Camp. Mantenint la seva cèntrica ubicació al Passeig de Sunyer, ofereix ara una nova imatge, total interacció amb el client per configurar el seu nou vehicle

Text Ramon Ortiz | Fotos Pierre Grubius

DSC_9806Autoxandri Reus és el representant oficial a la ciutat de Reus de les marques Renault i Dacia. Ara renova instal·lacions i ho fa sense canviar la seva cèntrica ubicació, al Passeig de Sunyer, 30-32.

La renovació d’Autoxandri Reus respon a l’evolució que ha experimentat el sector de l’automoció, en apartats com la imatge de marca o el paper de les noves tecnologies al procés de compra i adquisició d’un vehicle. El concepte RENAULT STORE crea una gran interacció amb el client, amb la disposició d’una exposició de vehicles nous més tecnològica, que incorpora continguts digitals i més complets.

Es tracta d’un nou concepte de concessionari a l’interior de Reus, en una ubicació cèntrica que facilita l’arribada als clients. Tot això, amb el recolzament d’un equip d’assessors comercials molt propers.

El concepte Renault Store permet establir un nou tipus de relació amb els clients, més interactiva i propera

Amb el nou disseny del seu espai, Autoxandri Reus s’ha adaptat a la nova imatge de Renault. Es dobla la superfície de la sala de vendes i es disposa, d’aquesta manera, d’una exposició de vehicles més completa. El client pot veure in situ els cotxes, tocar-los i valorar millor quina és la seva elecció correcta dins la completa gamma de Renault i Dacia.

Un altra de les novetats del nou concessionari Autoxandri de Reus és la seva recepció de taller: ara és més moderna i està integrada en l’exposició de vehicles, oferint així un servei mes agradable, eficient i còmode als seus clients.

Advertisement
Advertisement

Protagonisme dels elèctrics

Una de les zones d’exposició es diu Renault ZE i està dedicada als models elèctrics de la marca francesa. Existeixen també dos punts nous de recarrega, per aquests ecològics models. Cal recordar que Renault disposa d’una completa gamma d’automòbils elèctrics, formada pel biplaça Twizy, l’urbà Zoe i el comercial Kangoo ZE. Així com la gamma GLP de Dacia, equipats amb motors bi-carburants, capaços de funcionar amb gasolina i gas liquat del petroli.

El Grup Autoxandri continua oferint una sèrie de serveis per completar les necessitats dels seus clients, com ara reparació de carrosseria, carrosseria ràpida i pintura, vehicles de substitució, assegurances d’automòbil, etc. També disposa d’una gran oferta i varietat de vehicles seminous i d’ocasió.


 
 

Advertisement