Audi ha donat tots els detalls de la seva nova joia superesportiva, l’R8 Spyder. Es tracta d’un descapotable d’altes prestacions, equipat amb un motor benzina V10 de 540 cavalls, capaç d’accelerar de 0 a 100 km/h en 3,6 segons, de 0 a 200 km/h en 11,8 segons i d’arribar als 318 km/h.
La seva lleugeresa és una de les seves virtuts i és per això que incorpora components de fibra de carboni en la seva construcció. Equipa tracció integral quattro i una caixa de canvis de set velocitat, a més d’un bloqueig de diferencial mecànic a l’eix posterior que s’encarrega de millorar el comportament.
Està equipat amb una capota de lona que té un pes de només 44 quilograms, col·laborant així a rebaixar al màxim el centre de gravetat. Aquest sostre es pot obrir o tancar en vint segons. Es pot fer en marxa, a velocitats inferiors a 50 km/h
Respecte a l’anterior generació, el vehicle d’Audi proposa una imatge més atlètica, amb una graella davantera més ampla i posicionada més baixa. Aicò si, els afortunats conductors d’aquest esportiu tan radical com bonic, hauran de pagar 209.420 euros.