Un crossover per la ciutat

La saga Q d’Audi s’amplia amb el debut al mercat del seu crossover més compacte i urbà, el nou model Q2. Destinat a un públic jove, tecnològic i actiu, està disponible amb motors des de 116 fins a 190 cavalls

Audi confirma les seves aspiracions de liderar el mercat dels automòbils SUV. El Q2 és un compacte urbà de classe Premium, inaugurant un nou segment que la firma alemanya ha batejat com a B-SUV Premium. La imatge mostra una aparença coupé de gran atreviment en les seves línies, contundents i amb un caràcter independent respecte a la resta de família Q. Destaca la seva baixa línia d’un sostre per al qual s’han previst diferents colors de personalització.

La firma alemanya ha previst un interior per a cinc ocupants, amb espai suficient per viatjar amb certa comoditat. L’estil de l’habitacle manté la tendència de disseny externa, amb forts angles en les seves formes i materials d’elevada qualitat. L’espai de maleter ofereix 405 litres de volum, que poden ser ampliats a un màxim de 1.050.

Algunes versions del nou crossover urbà d’Audi poden disposar de tracció integral quattro i de caixa de canvis automàtica S tronic

Les possibilitats d’equipament són moltes i permeten configurar un cotxe a la carta, partint de la base de dues terminacions, denominades design edition i sport edition. Proposen diferències tant a l’exterior com a l’interior i realcen, en cada cas, una aparença de tot terreny o bé un perfil més esportiu.

El conductor pot gaudir de diversos sistemes d’assistència com l’Audi pre sense front, un control de creuer adaptatiu amb funció Stop&Go, reconeixement de senyals de trànsit, avís per canvi involuntari de carril o un assistent de conducció en embussos. També estan disponibles els sistemes de connectivitat més avançats i la instrumentació pot visualitzar-se a través de l’opcional Audi virtual cockpit, que substitueix la informació analògica.

L’oferta mecànica del nou Q2 està formada per tres propulsors dièsel TDI, amb potències de 115, 150 i 190 cavalls. En benzina, es pot escollir entre tres motors TFSI, un tres cilindres 1.0 TFSI de 116 cavalls, un 1.4 TFSI de 150 cavalls i un 2.0 TFSI de 190 cavalls.


https://www.youtube.com/watch?v=d__hyAesX6Q