Des d’uns guants a un casc de moto, passant per peces en miniatura per col·leccionistes, hi ha múltiples opcions per fer regals als amants del motor

Per Ramon Ortiz

GUANTS GARIBALDI
NOVA GAMMA 2019

Garibaldi presenta les novetats en la seva gamma de guants. Nous models esportius i clàssics, a més dels guants urbans, que ara estan homologats i incorporen l’arnés, un protector interior que afegeix seguretat en els desplaçaments urbans. Amb dissenys atrevits i novetats tècniques que garanteixen seguretat, confort i qualitat. Els models per al 2019 són Suntech -curts i ventilats-, Carbotech -alta gamma de look de carreres, X-Time Lady -esportius d’hivern pensats per a la dona-, Smoke Vintage -urbans d’estiu d’estil vintage-, Nexus Gari -guants d’estiu racing-, Urbe KP -guants d’hivern clàssics- i Veneto KP, urbans clàssics amb protector de dits.

Advertisement

MERCEDES AMG GT3 DE SUPERSLOT
PEÇA PER COL·LECCIONISTES
Martin Short juntament amb el propietari del cotxe, Richard Neary, el fantàstic Mercedes cromat AMG GT3, va debutar el 2017 al Campionat Britànic de GT. El mític campionat d’automobilisme de velocitat (BTCC), amb vehicles de turisme organitzat a les Illes Britàniques des de l’any 1958. El Mercedes -AMG GT3 de Superslot és un model a escala 1:32 realitzat pels “artesans” de Hornby. Una rèplica dins de la gamma de models altament detallats de Superslot, amb llums, imant o trenetes de canvi ràpid, entre altres característiques.


NOVETATS NOLAN
CASC INTEGRAL DE GAMMA ALTA
El model X-903 N-Com és el nou casc touring integral d’alta gamma de X-Lite, fruit d’un enfocament de disseny àmpliament renovat amb la intenció d’oferir la millor síntesi possible entre les experiències Nolan i X-Lite. Mostra un disseny d’inspiració esportiva i algunes característiques tècniques són innovadores. La pantalla disposa de funcionalitat basculant, porta sistema de tancament amb regulació micromètrica, està preparat per instal·lar el sistema de comunicació N-Com, etc.


BOSSES RETRO
GAMMA SR DE SHAD
Pensada per motards Custom i Cafe Racer, la gamma destaca per l’estètica vintage i aire retro. Fabricades amb materials càlids, resistents i duradors que s’adapten a la moto gràcies a un sistema d’instal·lació fàcil i ràpid. Presenten dos models amb volum de càrrega mitjà: les alforges laterals SR38, integrades amb la seva fixació específica, porta sistema de protecció antirobatori amb clau. La segona és la bossa sobredipòsit SR18, amb base de dipòsit universal. Completa la gamma una bossa del darrere SR28, amb gran capacitat i tancament amb cadenat.

Advertisement
Advertisement