Mercedes-AMG està redefinint les berlines d’altes prestacions. Amb la nova generació de vehicles E63 4MATIC+ i E 63 S 4MATIC+, la marca transforma la berlina més intel·ligent del món en el Classe E més potent de tots els temps. Aquests vehicles estableixen també nous estàndards en aquest segment del mercat amb les seves innovadores tecnologies. L’estratègia de conducció intel·ligent eleva els límits del dinamisme d’aquesta berlina d’altes prestacions fins a nous nivells.
Equipa un motor V8 biturbo de 4,0 litres, que genera una potència de 612 cavalls, el motor més potent mai instal·lat en un Classe E. Al mateix temps, es millora la seva eficiència gràcies al sistema de desactivació selectiva de cilindres, equipament de sèrie, que li atorga el privilegi de ser el millor en la seva classe en aquest apartat. Amb una acceleració de 0 a 100 km/h en 3,4 segons, lidera el segment també en aquest aspecte.
El canvi esportiu AMG SPEEDSHIFT MCT (Multi Clutch Technology) de nou velocitats està combinat amb un embragatge humit per primera vegada, el que permet una resposta més àgil. Un altre aspecte destacat és la nova tracció AMG Performance 4MATIC capaç d’adaptar-se a les situacions de la conducció instantàniament: la distribució del parell entre els eixos davanter i posterior és completament variable, assegurant una tracció òptima amb independència de les condicions de la carretera.