#DESTINO: TIPO

El músic i compositor recull el seu nou Fiat Tipo Station Wagon al concessionari Motor 23 a Tarragona

Redacció | Fotos Pierre Grubius

Motor 23, el concessionari oficial Fiat a Tarragona, va lliurar un Fiat Tipo en versió Station Wagon a Antonio Orozco, que actualment es troba immers en la seva gira #TourDestino per tota Europa. Joaquim Pons, gerent de Motor 23, li va lliurar les claus del Tipo i el va acompanyar a la roda de premsa que va oferir després.

El que l’Antonio valora d’un cotxe, sobretot per als seus desplaçaments per motius professionals, és que sigui funcional i confortable alhora que fiable, que li permeti conduir còmodament i escoltar música gaudint de la carretera durant els seus freqüents, i de vegades, llargs viatges.

Però el que l’ha captivat del Tipo Station Wagon és l’espai, un lloc on hi càpiga la seva gent amb tot el que necessitin per a gaudir fent coses junts, anar a esquiar, a passejar per la muntanya o fer un picnic a la platja al capvespre o un entrepà en grup dins el cotxe, cantant a ple pulmó, perquè ha començat a ploure i no poden jugar el partidet de futbol amb els amics.

El que l’Antonio valora d’un cotxe, sobretot per als seus desplaçaments per motius professionals, és que sigui funcional i confortable alhora que fiable

El nou Fiat Tipo ofereix a l’Antonio Orozco tot el que exigeix en un cotxe: funcionalitat, confort, seguretat, amplitud, experiències úniques al volant i vivències amb la família i els amics.

Amb el lema “no et cal gaire per a tenir-ho tot”, el Tipo ofereix una gamma amb un equipament generós, una habitabilitat interior àmplia i confortable i una mecànica fiable amb les últimes innovacions, tot amb una relació qualitat-preu inigualable al seu segment.

L’Antonio, viatger experimentat, fa una aturada (?) a Tarragona per a recollir el seu Tipo i continuar, rodant i cantant, cap al seu #Destino. Motor 23 desitja a l’Antonio Orozco molts èxits i li garanteix una agradable experiència de conducció a bord del seu Fiat Tipo.