Jeep celebra 75 anys d’existència

Jeep és una icona de la indústria automobilística nord-americana. Consolidada com una de les marques més emblemàtiques del grup Fiat, Jeep està d’aniversari: tres quarts de segle el contemplen i ho celebra amb el llançament de 500 unitats especials, denominades 75 aniversari, de la seva gamma formada pels models Renegade, Wrangler, Cherokee i Grand Cherokee.

 


 
El Renegade 75th llueix un atractiu color verd Jungle que es combina amb llandes de 18 polzades de color bronze, barres al sostre del mateix color i un sostre solar amb panells extraïbles (MySky). Incorpora també retrovisors del mateix color de la carrosseria i altres detalls en bronze, al frontal. Per distingir l’interior, disposa d’un equip àudio i navegació amb pantalla de 6,5 polsades, tapisseria amb costures i insercions decoratives en color Moroccan Sun. El motor és un 2.0 Mjet de 140 cavalls, amb opció de canvi automàtic.
El Cherokee 75th s’ofereix en color verd Recon. El seu equipament s’enriqueix amb elements com detalls i llandes de 18 polzades en color bronze, llums davanteres bixenon i un sostre solar panoràmic. A l’interior de distingeix per la presència d’insercions decoratives en color Moroccan, un navegador amb pantalla tàctil i la tapisseria de cuir Nappa, que disposa de logo en relleu i costures específiques. Està equipat amb motor dièsel 2,2 litres de 200 cavalls.
Per la seva inimitable imatge, el mític Wrangler és el model que millor identifica l’ADN de la marca. Equipat amb motor dièsel 2.8 CRD de 200 cavalls, en la versió 75th compta amb un color exterior verd Sarge i inclou elements com preses d’aire funcionals al capó i diferents detalls en color bronze, incloent llandes de 18 polzades. El conjunt es completa amb doble sostre en color de la carrosseria i proteccions inferiors de Mopar. Els detalls interiors són costures de tapisseria i equip àudio i navegador amb pantalla de 6,5 polzades.
El model 75th del Grand Cherokee, equipat amb motor 3.0 V6 de 250 cavalls, compta amb equipaments com sistema de suspensió pneumàtica, sostre solar panoràmic, navegador amb pantalla tàctil de 8,4 polzades, tapisseria de cuir Nappa amb logos en relleu i costures en color. A l’exterior es distingeix per exhibir diferents detalls en color bronze.