Quèss va començar fa 6 anys al número 14 del Passeig Misericòrdia de REUS. La botiga és regentada per Cristina Marquès, que després de molts anys gestionant comercialment negocis d’altres, va gosar obrir el seu propi, aprofitant tota l’experiència dels seus 28 anys d’ofici

 

La seva filosofia és fer clients contents, i a hores d’ara ho podem corroborar tot veient a Google o a Facebook les opinions dels seus clients. La premissa és fidelitzar el client  amb un tracte molt personalitzat i proper, un muntatge professional, servicial  i molt acurat, i una gamma de productes de proveïdors molt escollits amb la millor relació qualitat/preu.

Quan parlem amb la Cristina d’armaris ens adonem que domina el tema; ens explica que, si el client vol, li queden encastats de paret a paret i de terra al sostre. Si parlem de matalassos, té les millors marques i sap recomanar el millor per a cada persona, ja que per les seves mans han passat infinitat de clients amb necessitats molt variades. Parlem de sofàs?  Té primeres marques i un gran ventall de possibilitats basades amb l’ergonomia, la comoditat, la qualitat i el disseny. Quant a moble juvenil, ens dissenyarà una habitació on els nostres fills puguin créixer sense que els falti res (la seva experiència com a mare és bona aliada). Té menjadors i dormitoris de matrimoni que ens encantaran.

un tracte molt personalitzat i proper, un muntatge professional, servicial  i molt acurat, i una gamma de productes de proveïdors molt escollits amb la millor relació qualitat/preu

Fidel als seus proveïdors de molts anys, assegura que, per a ella, la confiança és la clau, tant a l’hora de comprar com de vendre, per això tracta els seus clients com si fossin a casa seva, ja que per a ella la feina és una passió i una manera de viure; realment se la veu molt feliç de treballar en allò que més li agrada. La Cristina és una dona emprenedora, simpàtica i entusiasta que transmet la passió pels mobles i per la seva feina; parlem amb ella.

Des de quan està en marxa Mobles Quèss? Mobles Quèss és obert des de fa 6 anys, però la persona que la gestiona i atén porta 28 anys treballant en llocs de responsabilitat del sector. Podem dir que és una botiga nova, però amb un equip de muntador i venedora amb molta experiència .

Quin és l’estil de mobles que podem trobar al vostre establiment? Tenim tota mena d’estils i preus, sobretot moble modern, moltes possibilitats en juvenils, sofàs de tota mena, matalassos i auxiliars, tot de la màxima qualitat i a preus reduïts. Com que la infraestructura és petita, ens podem ajustar molt; el que m’interessa és fidelitzar el client, per la qual cosa la política és transparència, assessorament personal  i qualitat tant en el tracte com en l’article. I a preu de gran superfície!

Com que la infraestructura és petita, ens podem ajustar molt

Quines són les tendències que s’imposaran aquest nou any? La tendència del 2020, és un retorn a lo natural, la calidesa i els tons neutres, juntament amb colors que evoquen la natura com el verd aigua o les grans fulles de plantes amazòniques per decorar parets o coixins. Predominen fustes agrisades amb nusos i vetes molt marcats que contrasten amb lacats de colors força innovadors. Decoracions més aviat simples però amb aprofitament de l’espai, basades en la comoditat, el reciclatge de materials, la natura i l’ordre, arribant en ocasions al minimalisme. Torna el metall en negre i altres colors mate no tan freds, per donar un toc més industrial, oriental o barrejat amb estils nòrdics. Es creen espais harmònics amb un resorgiment important de la fusta: decoracions amb pocs gruixos per fer-les molt lleugeres o d’altres amb peces molt gruixudes i contundents. S’incorporen també fustes de colors foscos amb vetes que semblen envellits o fins i tot cremats mentre que en altres espais podrem trobar colors tant suaus com un blanc envellit, passant per tota una nova gamma de roures.
En tapisseria, sofàs amb potes altes, cada cop amb més mecanismes motoritzats que busquen l’ergonomia i la comoditat, lligats a la simplicitat i el disseny en colors neutres o naturals, amb materials més actuals, resistents i fàcils de netejar .

A banda de la venda i comercialització dels mobles, quins altres serveis poseu a l’abast dels clients? Quèss és comoditat en tot!!! Oferim un servei de transport i muntatge (amb un equip molt qualificat que per a mi és molt important, ja que és el segell que queda a casa del client), normalment sense cap càrrec addicional. També retirem sofàs i matalassos vells. Verifiquem les mesures a domicili. Oferim finançament sense interessos, projectes fets amb 3D de dormitoris juvenils; atenció i  assessorament tot fent un cafè.

Disposeu actualment d’ofertes destacables? I tant que sí, sempre tenim ofertes, en que la relació qualitat/preu està molt bé, per exemple: ara tenim un canapè amb base entapissada i un matalàs de 26 cm de 135×190, per tan sols 575€, posat a casa (20kms); o un matalàs amb viscoelàstica de 29 cm de 135×190 per 299€. I ara  comencem una oferta pla renove en que, a més de retirar els vells, els recomprem! O sigui, el client es desfà del sofà vell i a sobre en treu diners!!!

ara tenim un canapè amb base entapissada i un matalàs de 26 cm de 135×190, per tan sols 575€, posat a casa

Pel que fa a la botiga, de quina superfície d’exposició disposeu? Tenim 300 m2 d’exposició, amb marques com Baix Mòduls, Fama, Pedro Ortiz  Arasanz, Ros, Antaix, Sonpura, Yecol, Tayber, Mesegué, Orts, Pemi, Azor, Ramis, Rimobel i moltes més que podeu veure als enllaços de la seva web, empreses nacionals reconegudes internacionalment per la seva qualitat, a preus molt ajustats.

Quin és l’equip humà que formeu Mobles Quèss? L’equip humà es composa d’un equip de muntadors autònoms que són autèntics professionals, i de mi mateixa que tinc 28 anys d’experiència en venda i gestió en botigues importants del sector, havent estat cap de departaments comercials, i de disseny i formació, sent mare i emprenedora.

Què és el que diferencia Mobles Quèss d’altres establiments similars a Reus? A Reus hi ha empreses de tota mena; a Quèss el que trobareu sobretot és molta claredat. Per casualitat he anat a parar a una zona on els meus pares, han tingut molts anys negoci, i on em coneix molta gent des que -de ben petita- els ajudava darrera del taulell. Per tant, la meva premissa és no enganyar a ningú, que el client se senti a casa seva en tot moment, i que el que li quedi a la seva llar li deixi el bon gust de tornar a venir o recomanar la botiga. La primera venda, casualment la vaig fer a una parella que fa uns 12 anys els vaig moblar tot el pis, i encara n’estan contents; aquesta és la millor propaganda i el millor premi. Quèss pretén donar comoditat en tot !!!

Pel que fa als clients, us venen de Reus o també d’altres indrets de la comarca i de la demarcació? Doncs, pel temps que portem, notem que venen del mateix Reus i de pobles de la rodalia.

Demaneu referències a qui ja ha confiat en Quèss: la millor publicitat us la faran els seus clients!

Així doncs, a Quèss no tan sols trobareu mobles, sofàs, matalassos i auxiliars de tots estils i qualitats a un preu molt ajustat i de les millors marques, (venen productes de proximitat, d’empreses amb solera i prestigi, on la qualitat és molt important) sinó que a més us oferiran assessorament personalitzat i gratuït en el vostre projecte de decoració, vindran a casa a prendre mesures i us dibuixaran el vostre espai en 3D. Tot per tal que la vostra llar sigui tal com desitgeu.

Visiteu-los en horari comercial, o demaneu-los cita prèvia sense compromís. I demaneu referències a qui ja ha confiat en Quèss: la millor publicitat us la faran els seus clients!

 

Passeig Misericòrdia, 14REUS

877 012 391 | 687 347 914

infoquess@moblesreus.com

www.moblesreus.com