«Tenim la gran sort de tenir clients fidels que confien en nosaltres»

Entrevista a Gregorio Cornejo, gerent i propietari de Gregorio Cornejo S.L.

IMG_0830La seva empresa està treballant en l’Anella Mediterrània, quines tasques estan fent? Hem fet tota la urbanització de la futura anella olímpica, en tot allò que fa referència al moviment de terres i també l’excavació del pavelló olímpic. També hem treballat a les pistes d’atletisme, es pot dir que pràcticament hem fet tots els treballs de moviment de terres per als futurs Jocs Mediterranis.

Han fet feines d’aquesta envergadura anteriorment? Quines? Sí, hem realitzat treballs d’aquesta envergadura i més grans. Alguns exemples els moviments de terres en l’atracció del Shambhala de Port Aventura, les excavacions de Ferrari Land, també a Port Aventura i potser la més emblemàtica, perquè és dins de Tarragona ciutat, les excavacions del Corte Inglés. Et podria parlar de molts més treballs i sobretot en la indústria química però ens ocuparia tota l’entrevista.

Com va fundar la seva empresa? La meva empresa té uns orígens familiars, van ser els meus pares els que la van fundar l’any 1988, començant amb pocs vehicles i augmentant la flota amb el pas dels anys i fins a arribar a tenir més de 40 treballadors.

Quants treballadors tenen actualment? Ara tenim 24 treballadors.

Com el va afectar la crisi econòmica, que va estar molt centrada en la construcció? Com ho van superar? La crisi ens va afectar bastant, vam haver de reduir plantilla i vendre vehicles, tant camions com maquinària, no hi havia feina i el poc que hi havia no donava per a tant personal. Va ser molt dur però tenim la gran sort de tenir clients fidels que confien en nosaltres per poder seguir treballant.

Quins projectes de futur tenen? Nosaltres som una empresa de servei i per sort no ens falta la feina, tenim pocs clients però estables i ara mateix estem pendents de diverses adjudicacions tant en obra pública com en privada.