Natigarcia Mobiliari i Interiorisme s’ha consolidat com a referent del moble i la decoració a Reus amb l’assessorament al client, el servei integral i el bagatge professional com a punts forts

Per Jesús Jordi Pinatella. Fotos Pierre Grubius

Ja fa quatre anys que Nati Garcia va obrir el seu negoci a Reus. Motivada per desenvolupar millor la passió pels mobles i la decoració, i amb el bagatge de més de vint anys d’experiència en el sector, va iniciar el seu propi camí, i n’està molt contenta. La marca, Natigarcia Mobiliari i Interiorisme, amb el seu nom com a protagonista, és tota una declaració d’intencions, ja que ofereix un tracte personalitzat amb la seva presència i el seu assessorament des de l’arribada del client i els primers esbossos fins a la postvenda. “És molt important seguir tot el procés al detall, anar veient les necessitats i els gustos del client per aconsellar-lo, anar al domicili per veure com és l’espai, prendre mides, estar atenta a les incidències que es puguin produir…”, explica Nati Garcia, experta en tot tipus de mobiliari i en la distribució d’interiors, dissenyant, per exemple, dormitoris, vestidors, rebedors, despatxos, sales d’estar… “Comprar mobles és una decisió molt important, ja que duren molts anys, i el client agraeix que l’assessorin bé en totes les fases del procés”, apunta. De fet, els divendres a la tarda i els dissabtes al matí, Nati Garcia té la botiga tancada i es dedica només a rebre clients o a visitar-los en hores concertades. És la manera idònia, segons afirma, d’assegurar el millor tracte, la millor atenció, al client: “Ja fa temps que ho faig i em va molt bé, ja que s’aprofita millor el temps i els clients agraeixen que estigui per ells. A més, quan vaig als domicilis, sempre et demanen assessorament per altres espais de la casa.”

VA OBRIR EL SEU PROPI ESTABLIMENT FA QUATRE ANYS, PERÒ NATI GARCIA EN FA 26 QUE ESTÀ EN EL SECTOR, AMB CLIENTS FIDELS DES DELS SEUS INICIS

Un dels motius d’orgull per a la Nati Garcia és que té un client molt fidel. A alguns els assessora des de fa vint anys, en coneix els gustos i s’ha sabut adaptar a les seves necessitats canviants en funció del moment de la vida: casament, ampliació de la família, divorci… En molts casos, per tant, el seguiment és a llarg termini. “Si fas una habitació amb mi, i n’has quedat content, és probable que tornis. Aquest ha de ser l’èxit del negoci”, afirma Nati Garcia, que explica que té preus per a tots els gustos: “Treballo amb immobiliàries que busquen coses senzilles, amb un client més mitjà i amb d’altres que volen productes més selectes. Tinc una diversitat de proveïdors que em permet arribar a diferents públics.” A la majoria dels proveïdors els coneix des de fa anys, de manera que sap que treballen bé, sobretot pel que fa a les incidències i les entregues, sempre importants, i hi té molta confiança. “I aquesta confiança la puc transmetre al client”, apunta. A més, compta amb un equip de muntadors amb els quals fa temps que treballa, de manera que pot assegurar que el resultat final serà l’esperat pel client.

Nati Garcia explica que podria plantejar-se ampliar el negoci, però prefereix centrar-se en la seva botiga del carrer Alcalde Joan Bertran per garantir que el tracte personalitzat no es perdi: “Qui ve a la botiga és perquè vol que jo mateixa l’atengui i en faci el seguiment, confien en mi. No tindria molt sentit obrir un altre espai en què no hi sigui. Al final, el producte ha de ser tan personalitzat com es pugui.” En una època en què les botigues de tota la vida, les que es basen en el tracte proper, es van perdent, es valora trobar establiments en què el client se senti ben atès i assessorat.

NATIGARCIA, mobiliari i interiorisme
C/ Alcalde Joan Bertran, 28 – Reus
Tel. 977 59 01 10
www.natigarcia.net