T’ajuda a preparar l’estiu

Els autocentres Feu Vert són especialistes en tenir cura del nostre vehicle. Ara és moment de revisar-lo a fons per viatjar amb totes les garanties

Text Ramon Ortiz. Fotos Pierre Grubius

L’estiu convida a viatjar i el vehicle ha d’estar en les millors condicions mecàniques. A Feu Vert es fa una revisió gratuïta del vehicle i s’entrega al client un informe detallat del seu estat en apartats de vital importància com són els pneumàtics, frens, amortidors, bateria, etc. També es pot fer la revisió oficial mantenint intacta la garantia del vehicle.

Al capítol de pneumàtics, Feu Vert treballa amb els millors fabricants del mercat com Michelin, Firestone, Continental. També es disposa dels millors subministradors en peces com filtres, pastilles i discos de frens, tubs d’escapament, alternadors, embragatges, etc. Als productes electrònics, les incidències del primer any són solucionades amb el canvi per un producte nou. Tot això, amb la garantia dels centres que la marca té a Espanya, França i Portugal.

Els serveis de taller de Feu Vert estan disponibles de dilluns a dissabte en un horari de 12 hores sense tancament al migdia. S’ofereix el servei d’operacions express de canvi d’oli, al qual es garanteix una durada màxima de 60 minuts o no es cobra l’import de la ma d’obra.

Feu Vert té els seus orígens a França, on va iniciar les seves activitats el 1972. Al 1990 es va crear Feu Vert Ibérica i ara tenim el privilegi de tenir un centre amb unes completes i modernes instal·lacions a Tarragona. Des de Feu Vert es garanteix els preus més baixos i s’ofereixen formules de finançament per facilitar el pagament.

TARRAGONA

C.C. Carrefour. Autovía Reus, km 4

43080 – TARRAGONA

977 544 606

Horari de dilluns a dissabte:

9:00 a 21:00

REUS

Camí de Valls, 76

43204 – REUS

977 07 62 24

Horari de dilluns a dissabte:

8:30 a 21:00