Un espai interactiu ubicat a la primera planta del Centre Comercial la Fira de Reus

Ahir es va inaugurar la primera Audi Pop Up Store d’Espanya al Centre Comercial la Fira de Reus. L’acte va comptar amb la presència del director general d’Audi Espanya Sr. José Miguel Aparicio i el Sr Xavier Sentís, gerent de zona d’Audi Espanya. Així com els propietaris del grup Vilamòbil, Joan i Jaume Nicolàs, i el gerent d’Audi Vilamòbil, Albert Martínez.

L’Audi Pop Up Store és un espai interactiu on els clients es podran informar i podran veure presentacions de les últimes novetats d’Audi com el nou model A1 Citycarver. Altres activitats que es poden realitzar a l’Audi Pop Up Store és apuntar-se a  workshops i assistir proves dinàmiques.

la temàtica de l’espai canviarà mensualment a mesura que es presentin les últimes novetats

Des del grup Audi Vilamòbil es vol oferir un espai pròxim al client, on es pugui brindar tot els serveis que pugui necessitar. La Pop Up serà atesa pel personal comercial de Vilamòbil al territori de dilluns a divendres en horari de tarda i el dissabte tot el dia.

A més a més, la temàtica de l’espai canviarà mensualment a mesura que es presentin les últimes novetats,  com per exemple l’esperat Nou Audi A3 Sportback o el Nou e-tron Sportback. Finalment, també  s’hi podrà conèixer l’aposta revolucionària en tecnologies eficients d’Audi.