Amb aquest SUV, l’automobilística alemanya concep un vehicle còmode i funcional en qualsevol terreny i per a tota mena de conductors

Gaudir de la conducció al màxim en tots el terrenys, amb un disseny  de gran personalitat. Aquesta es la promesa del nou Audi Q3 Sportback. Es perfecte per moure’s per la ciutat,  fer viatges llargs i per a conduir per terrenys sense asfaltar. Gràcies a la direcció progressiva i la suspensió esportiva, i l’Audi drive Select, tot de sèrie , el conductor pot triar entre sis tipus diferents de conducció.

Audi Q3 Sportback és un autèntic oasi de confort. Amb 5 còmodes places, un punt de vista elevat i seients en posició esportiva, ofereix una gran sensació d’espai. Amb un compartiment d’equipatges de 530l sense abatre i 1400l amb els seients abatuts, ofereix una gran funcionalitat.

Esportiu , àgil i confortable, així podem definir el nou  Audi Q3 Sportback. Un SUV compacte, amb direcció progressiva, suspensió esportiva i Audi drive Select de sèrie,  la perfecta combinació de disseny i esportivitat.

Pots veure’l i gaudir-ne instal·lacions d’Audi Tarracomòbil, a la Rambla Nova 112 de Tarragona.