fbpx

VIU Tarragona 8.

Núm. 8

Lectura de la revista online

  • Data 11 gener, 2014     Tags Revistes

viu-tarragona-8

De nou, dotze mesos per endavant. Gener acostuma a ser el mes dels bons propòsits, el de la il·lusió, el de fixar-se objec- tius, el de ser positius. A Viu Tarragona encetem el nou any amb una mirada al passat i una altra al futur. La mirada al passat ens arriba de la mà del fotògraf i periodista Ramon Segú Chinchilla i del seu patrimoni fotogràfic, el qual il•lustra la història d’un segle de la ciutat.

La mirada al futur la fem a través d’una visió econòmica i social que ens proporcionen diferents personalitats de la ciutat. Ramon Chinchilla, a qui vam tenir el plaer d’entrevistar per parlar del seu fons fotogràfic i la seva professió, va decidir cedir aquest testimoni històric a l’Ajuntament. A partir d’ara, qui vulgui consultar-lo podrà fer-ho a l’arxiu municipal, ubi- cat a la Tabacalera. Precisament aquest emblemàtic edifici és el protagonista de la secció de Cultura, on us proposem que viatgeu noranta anys enrere, quan es va col·locar la pri- mera pedra de la fàbrica de Tabacs. El magatzem 2 del ma- teix edifici allotja actualment una exposició sobre la seva pròpia història i la dels seus treballadors.

I, del passat, una mirada al futur més immediat de la nostra ciutat. De nou, a Viu Tarragona us oferim una visió econòmi- ca i social del nou any de la mà de diferents personalitats. No sabem si el 2014 serà més bo que el 2013 o si haurem de se- guir estrenyent-nos forats del cinturó. El que sí sabem és que mirar l’ampolla mig plena ajuda més que veure-la mig buida, així que us oferim una secció de Salut repleta de propostes d’exercici físic, bona alimentació i consells d’estètica perquè inicieu l’any amb projectes, il·lusions i un somriure.

Anna Escolà

Altres revistes

Respondre

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

VIU a fons

La teva revista mensual gratuïta de referència a #Tarragona #Reus #Valls.

Revistes

Contacta amb nosaltres

Apartat de correus 125 - 43080 Tarragona - Tels.: 673 930 589 (Tarragona) - 673 930 590 (Reus) -
Volver a arriba