fbpx

VIU Reus 36.

Num. 36

Lectura de la revista online

  • Data 12 novembre, 2017     Tags Revistes

viu-reus-36Si us hi fixeu una mica veureu que el número de novembre de VIU a fons arriba amb força canvis.

Subtils canvis en el disseny per fer la revista més agradable de llegir i amena. Canvi de periodistes, amb noves incorporacions que faran que les temàtiques i la manera de tractar-les siguin més variades. Canvis en les seccions amb dos grans apartats en el tram comú de la revista, que contindran els temes més diver- sos : ‘territori’ que tractarà els problemes, les oportunitats i les novetats del nostre entorn més immediat, i ‘divers’ una secció que englobarà els temes d’estil de vida, com l’automoció, la cultura, l’espectacle… fins on arribi la imaginació.

També hem volgut reforçar les seccions locals de Reus i Tarra- gona per acostar-les més al públic lector, amb temes d’interès tractats des del punt de vista de cada periodista que no deixaran ningú indiferent.

Finalment mencionar-vos que aquest mes incloem l’especial sobre Nuvis, coincidint amb la fira Tot Nuvis que se celebrarà properament a les instal·lacions de firaReus. I al final de les edi-
cions locals de Tarragona i Reus una secció d’Habitatge perquè pugueu trobar la llar que esteu cercant. Per part nostra només desitjar-vos que us agradin els canvis que anem incorporant i que cada dia més lectors enforteixin el nostre projecte.

Altres revistes

VIU a fons

La teva revista mensual gratuïta de referència a #Tarragona #Reus #Valls.

Revistes

Contacta amb nosaltres

Apartat de correus 125 - 43080 Tarragona - Tels.: 673 930 589 (Tarragona) - 673 930 590 (Reus) -
Volver a arriba