fbpx

VIU Reus 29.

Num. 29

Lectura de la revista online

  • Data 10 abril, 2017     Tags Revistes

viu-reus29
En aquest número, la revista VIU a fons mostra com és la vida en un circ més enllà del que veuen els espectadors. Rere els espectacles hi ha una feina molt dura, d’anys, en què gran part dels artistes formen part de generacions que es remunten molt enrere en el temps vinculades a aquest món. Nens que de petits somiaven a imitar els seus pares, germans, cosins o tiets i que, en la major part dels casos, ho han aconseguit.

Tot i ser una feina molt dura, pel component de risc que té en alguns números o el fet de poder cometre una errada davant d’un públic nombrós, per no parlar del fet d’estar contínuament en moviment, sense una residència fixa, els integrants del circ —en aquest cas el Circ Històric Raluy— asseguren que són plenament feliços i que no sabrien viure d’una altra manera.

En contra del que es podria pensar, els bons artistes guanyen força diners, tot i que això els obligui a estar lluny de la seva família per a millorar o treballar en altres circs. En aquest reportatge expliquem com és la seva vida, els orígens de cadascú, com han fet per anar a l’escola i quin és el futur que volen per a ells i el seu món que, lluny de desaparèixer, continua molt viu, especialment si mantenen la capacitat de sorprendre el públic. Un reportatge que pot servir per a desmuntar molts tòpics.

Altres revistes

VIU a fons

La teva revista mensual gratuïta de referència a #Tarragona #Reus #Valls.

Revistes

Contacta amb nosaltres

Apartat de correus 125 - 43080 Tarragona - Tels.: 673 930 589 (Tarragona) - 673 930 590 (Reus) -
Volver a arriba