La Fira Centre Comercial rep el premi AECC al millor centre comercial d’Espanya

El lliurament dels premis AECC va tenir lloc dijous passat durant l’acte de cloenda del XV Congrés de l’Associació que enguany s’ha celebrat a la ciutat d’Alacant. L’esdeveniment ha permès analitzar la situació del sector a més de concloure que els Centres i Parcs Comercials viuen actualment una situació que convida a l’optimisme.

Els reconeixements d’aquesta agrupació comercial espanyola, tenen com a objectiu reconèixer la feina que es fa en els diferents espais comercials de l’estat. I en aquesta edició han distingit a La Fira Centre Comercial com a Millor Centre Comercial.

En aquesta ocasió, s’ha creat un nou guardó, el Premi Jos Galán, que reconeix una actuació, arquitectònica, comercial o de qualsevol índole, relacionada amb els Centres i Parcs Comercials. En la seva primera edició, s’ha distingit amb ell a l’arquitecte artífex de la Fira Centre Comercial, Federico Carvajal, per una tesi doctoral sobre la indústria dels centres comercials.

 

img-20160930-wa001

 

La Fira Centre Comercial, tot just un any després d’obrir les portes, es posiciona com un centre dinàmic i innovador, que busca satisfer les necessitats del client i oferir l’oferta més completa i assequible en moda, complements, llar, restauració, serveis i molt més.